Financieel advies is persoonlijk advies


Toen ik in 2008 voor mezelf begon, wist ik wat ik anders ging doen: ik zag om me heen al te veel financiële producten waar vooral de bank beter van werd. Ik wilde mensen helpen, met de producten die voor hèn goed waren. Dat deed ik al, toen ik als financieel MKB-adviseur de bakker hielp om zijn nieuwe oven te regelen, en en passant zijn huis. Toen ik als adviseur en later manager bij een bank in VINEX-gebied kennismaakte met nieuwbouw. En iets ontdekte: de ontwikkelaar, woningbouwcorporatie, aannemer, hoe ingewikkeld hun financieringsvraag ook, met zakelijke uitdagingen en privé vastgoed: het bleken allemaal mensen. En daar draait het om bij goed financieel advies. Samen met de aspirant koper breng ik de financiële wensen in kaart. Omdat ik betrokken ben bij de aankoop van uw woning, kan ik de financieringsaanvraag niet voor u in behandeling nemen. Uiteraard heb ik een team met goede mensen om mij heen die u daarin verder kunnen helpen.
 
 
Een persoonlijk financieel plan begint bij je huis

Mijn achtergrond in de financiële wereld zet ik graag in voor alle partijen in de woningmarkt. Ondernemer of particulier: de hypotheek voor je eigen woning is in veel gevallen de grootste financiële privéverplichting die je aangaat. Toch zijn er maar heel weinig mensen die regelmatig hun hypotheek doorlichten, of stil staan bij risico’s die je loopt: wat als je partner wegvalt, of als je werkeloos wordt? Of niet meer die baan wilt hebben met die enorme verantwoordelijkheid, maar dan wel een stuk minder inkomen moet accepteren? Daar wil ik het over hebben.
 
 
Eigenlijk heb ik een hekel aan het begrip ‘financieel plan’. Het staat zo ver van mensen af, en het voelt zo weinig concreet. Terwijl ik het juist zo belangrijk vind dat we het over concrete dingen hebben. Hoeveel betaal je per maand aan vaste lasten voor je hypotheek, en kan dat niet beter? Is het slim of niet om nu je hypotheek over te sluiten of is middelen een optie? Wat zijn heel concreet de gevolgen als er nu wat gebeurt met jou of je partner? Maak je wel maximaal gebruik van je fiscale mogelijkheden en vrijstellingen? In het financiële plan dat wij samen opstellen, weet jij precies en heel concreet waar je aan toe bent. Nu, morgen en over 10 jaar.
 
 
Ik kom graag even langs om alles duidelijk uit te leggen


Neem contact op voor een afspraak